Meidän tarinamme

Minä ja mieheni, joka on kotoisin pyörämaa Hollannista, aloimme pyörien maahantuonnin vuonna 2011 tavarapyörillä. Meidän tavoitteenamme on tarjota laaja valikoima ainutlaatuisia ja uniikkeja pyöriä Suomessa. Toivomme että tämän kautta pystymme tarjoamaan sinulle vaihtoehdon, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Kaikki alkoi vuonna 2011 yhden laatikkopyörämerkin maahantuonnilla, mutta nykyään olemme laajentaneet liiketoimintaamme tavaramerkkeihin:

1. Tavarapyörät, www.tavarapyora-asiantuntija.fi

2. Taittopyörät, www.taittopyora-asiantuntija.fi

3. Seniori-, apuväline-, ja liikuntarajoitteisten pyörät , www.apuvalinepyora-asiantuntija.fi

4. Sähköpyörät, www.sahkopyora-asiantuntija.fi

 

 

Tarjoamme näiden tavaramerkkien alla useita pyöräbrändejä. Löydät näistä lisätietoa kotisivuiltamme ja olet myös lämpimästi tervetulleita vierailemaan meidän Pyöräily Elämys Keskuksessa, joka sijaitsee Espoossa (Sinimäentie 14, 02630 Espoo). Pyöräily Elämys Keskuksessa pääset koeajamaan pyöriämme, voit tulla päivällä, illalla ja jopa viikonloppuna, ota vain yhteyttä ja sovi päivä ja kellonaika.

Jos toivomasi pyörä ei ole vielä valikoimissamme, ota meihin yhteyttä. On erittäin todennäköistä, että tunnemme valmistajan ja voimme järjestää kaupan ja toimituksen sinulle Suomeen hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Pystymme järjestämään kuljetuksen kaikkiin Suomen kaupunkeihin. Olemme iloisia, jos voimme auttaa sinua!

Haluatko olla meihin yhteydessä? Olemme valmiita auttamaan ja palvelemaan sinua!

Olet lämpimästi tervetullut !!

 

Gert-Jan Hendriks ja Mia Storm-Hendriks

Puh. 040-7709853 Gert-Jan

Puh. 050-3442162 Mia

Sähköposti asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi